Celkový počet zobrazení stránky

streda 22. marca 2017

Together at the hotel



Ahojte! 

Nielen že Budapešť je krásna, ešte aj hotel sme mali úžasný! :) 
Vintage stýl sa mi veľmi páč (nie však viac ako minimalizmus :D) a vyzerá to dobre všade- či už interiér alebo exteriér. Vonku staré nástroje na šitie, vintage lavičky a stoličky, to všetko tomu dávalo tú správnu atmosféru + v noci farebné svetielka zavesené na drôtoch, to už aké čaro malo ! :) A v lete to musí byť riadna pecka, som aj vravela, že sa tam ešte aj zastavím.. :)

Čo sa fotiek týka, fotky sú fotené v ten istý deň ako sú posledné dva posty, takže všetko to bolo také narýchlovku, nech sa nezotmie :) Unavení sme boli, ale  miesto toho,aby sme si ľahli, radšej sme si doviezli vodku prinesenú zo SK.. :D 

Fotky sa mi páčia, cítiť z nich, čo cítiť má a to je hlavné :)

Vaša romantic A.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello everyone !

Not only Budapest is beautiful, we had also amazing hotel ! :)
 I really like v
intage style (but not more than minimalism,haha :D)
, and it looks good everywhere- interior or exterior. You can find outside the old tools for sewing, vintage benches and chairs, all this stuffs gave the right atmosphere. Night colored lights hung on wires, that was so magic! :) And in the summer it must be so amazing... :)

These photos were taken in the same day like I showed you in the last 2 posts. We were so tired, but we wanted to do a lot of things there in Budapest. I wanted to sleep, but we bought one vodka ( not bought, took from SK :D)

I like these photos, It says for everything :)
No more words needes

Your romantic A.





Žiadne komentáre: