Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 26. marca 2017

Square of heroes, Budapest


Ahojte!

Za posledné dni som zažila toho celkom dosť a tak chcem pre Vás napísať aspoň 5 postov naraz . V zálohe mám ešte niekoľko fotiek z Budapešti, tak tu Vám prinášam jednu z nich :)

Po celodennej túre objavovania mesta, sme sa rozhodli, že ešte pred ním, než pôjdeme spať, by sme radi videli veľmi známe námestie - Námestie Hrdinov / Square of Heroes.
Síce som maličká, ale za pomoci som sa vyšplhala až hore - hore toho monumentu! :D Bolo to všetko úplne super- pozerala som sa na každého zhora, bolo vonku príjemne teplo, páriky sedeli hore a líškali sa tam, no proste pohodová atmosféra ako v lete v noci na nejakom nepreskúmanom meste plnom nepreskúmaných ľudí :D

Tak sme sa potom vybrali ku nejakému hradu, ktorý sme videli len tak zdiaľky a veruže sme dobre zrobili :) Ten obraz na hladine vody, wow :) Malo to svoje čaro :)

Majte pekný zvyšok dňa! :)

Vaša nočná A.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello everyone !

I was on a lot of places the last days, so I want to show you all of them before I will go to Paris. I have some photos from Budapest which I didn´t public, so here you can see one of them  :)

We explored Budapest all day and after this we didn´t go to sleep, but we decided to see one really famous square. My spanish boy saw it a few months ago, but me no and I really would like to see this square called Square of Heroes.
Mayve I am small, but with his help I climbed up to the top of the monument! : D It was absolutely super - Everybody was so small and I was so up, I realy enjoyed it! :) IA lot of couples was there, eveyrthing was so super, atmosphere was magic, like in summer at night on some unexplored city full of unexplored people: D

Then we saw one castle or what from afar and because of mirror in the water it looks magic too :)  
For today it´s everything :)

Have a nice day! :)

 Your Night A.
















                                                                 
PhotographerJuan López Pagán
                        

Žiadne komentáre: