Celkový počet zobrazení stránky

utorok 30. augusta 2016

Lope de Vega


Ahojte !  

Ďalší deň v Madride netrval dlho, keďže  už poobede sme sa presúvali na letisko, kde nás čakal bus a išli sme 160 km smerom od Madridu  k malému mestu Iscar. Tu sa konal týždňový Erazmus + , na ktorý som nemala až také veľké očakávania a asi to bolo aj dobre, pretože som si ho naozaj užila ! :) Stretla som sa s ľuďmi z rôznych krajín, s ktorými bola mega super zábava, dobre sa s nimi kecalo, tancovalo, zabávalo a koniec koncov - that's the point :) 

Takže veľa sme v ten deň až tak po Madride nepochodili, prezreli sme si hlavne Lope de Vega (opäť ďakujem tetuške z trhu), pôvodne kvôli múzeu, ale nejak sa nám doň nechcelo, tak sme len popozerali uličky a išli do obchodov - mimochodom, cenovo sa Madrid podobá Slovensku, veľké plus u mňa :) Nakúpili si veci a išli sa baliť, keďže z hostela sme mali byť vysťahované už o 12:00.
V ďalšom článku vám zhrniem o čom bol Erazmus + pridám nejaké fotky a tak aby náhodou nebolo toho Madridu málo, chystajú sa pre Vás ďalšie 2 články z milovaného Madridu :)









Tu sme už išli na letisko a čakali na zoznámenie so slovenskou grupou :)



Majte pekný deň ! :)

Vaša A.

Žiadne komentáre: