Celkový počet zobrazení stránky

piatok 26. mája 2017

Feeding ducks peanuts


Ahojte !

Tak pre tých, ktorí nečítali moje články predtým - ako Erasmus couples sme išli na výlet Francie & Belgium. Teraz sme v Belgicku, z Gentu sme vzali vlak do Brugge. Vystúpili sme zo stanice, ideme do obchodu si kúpiť package of ice cream. Aby sme nejedli za pochodu, vyhliadneme si most a dojedáme. Slnkom ulahodení si ľaháme ku rieke,  vyberáme arašidy, ktoré hádžeme striedavo kačkám a nášmu partnerovi. Po zopár neúspešných hodoch do úst a milých pohľadov od usmievavého staršieho belgického páru si opäť ľaháme na trávu. Užívame slnko, niekto volí nosiť tričko, iný dlhý rukáv, ďalší vetrovku, ale neodsudzujeme, užívame, usmievame, tešíme sa. 
Ece, naša turecká milá devuška, sa necíti veľmi dobre, hedejk neustupuje. Noel, jej španielsky priateľ, s ňou súciti a tak ostávajú. Vravia, že ak neustúpi, nebudú siliť, vezmú vlak naspäť do Bruselu. Súcitne sa rozlúčime, ale to slnko akoby robí každý problém o niečo ľahším. Síce s nami nejdú pozrieť Brugge, ale zato navonok bezproblémovo nerobia nič, len sa objímajú opretô o strom a sú radi, že sú.

Aj ja som bola rada, že som bola. Tam. Choď tam aj ty. Ak nevieš kde :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello everyone !

So for those who didn´t read my posts before - we went like Erasmus couples on a one trip to France & Belgium. Now we are in Belgium, we took the train from Ghent to Bruges. We left the station and we are going to buy a package of ice cream. We don´t want to eat when we are walking, so we are looking for some place to sit and the bridge looks like a good idea.  Hungry of the sun we are lying near to the river, throwing the peanuts sometimes to mouth of ducks, sometimes to our partners. After a few unsuccessful throws and cute looks from the smiling older Belgian couple, we are going sit on the grass again. 
We are enjoying  the sun, somebody chooses to wear a short shirt, somebody long sleeve, somebody the jacket, but we don´t judge, we are just smiling and feeling that moment! :)
Ece, our Turkish cute girl, doesn´t feel good, headache is so strong. Noel, her Spanish boy, wants stay with her, so they aren´t going with us to admire beauty of Brugge. Later they will take the train back to Brussels, but at the first they want a little enjoy sun in hug of each other :)

Enjoy the sun, enjoy your life :)
Hope it´s possible for you 

Your A. ♥
















Žiadne komentáre: