Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 11. septembra 2016

Buenos Aires, chicos !



Ahojte!

V piaty deň v Madride sme zistili, že už máme Madrid takmer celý prezretý ( tie základné turistické miesta, ovšem), zmysleli sme si, že by sme mohli okúsiť ďalšiu časť Madridu - Buenos Aires ! :) Už od prvého dňa, odkedy sme s Veronikou prišli do Madridu, sme si na stanici všímali mhdčky s konečnou zastávkou Buenos Aires a len sme srandovali ,že či tam nenastúpime a to sme ani nevedeli,že to počas tohto výletu naozaj spravíme :D Vždy sme mali svoj plán, ktorého sme sa svojím spôsob držali, ale v piaty deň pri pohľade na mapu, sme už našimi očami mali všetky miesta vyškrtané. A tak sme to dali nejak intuitívne. Sadneš a uvidíš, kde ťa to zavedie. Zaviedlo správne, Do Buenos Aires. Nie toho argentínskeho. Toho madridského. Také sídlisko. Čosi ako Ťahanovce v Košiciach. Ale pekné.

V tento deň sme okrem iného stihli aj Ďalšiu štvrť- Arganzuelu a taktiež madridský štadión San Bernabéu, ale o tom v ďalšom článku :)

Tu je tá - už spomínaná - stanica, okolo ktorej sme prechádzali pomerne často. Botanická záhrada.



Fotené z okna emhádečky.


 Taký oblb. Že boli sme v Buenos Aires. Nie v tom argentínskom. (Veď vy už viete..)



Peluquería means kaderníctvo :D





Buenos Aires mi prišlo celkovo také chudobnejšie narozdiel od centra Madridu. Také tie typické domy a štvrte ako zo španielských telenoviel ala Rany z lásky.


Tetuška zberá prádlo :D











Tu nejakí španieli pýtali o fotku, tak že reku im spravím. 
A vyvesím na net,
Muhehe.

Zmrzlina.
Kokosovo - čokoládová.
Om nom nom.

Na dnes len toľko som chcela.

Vaša A.

:)


                               

Žiadne komentáre: