Celkový počet zobrazení stránky

piatok 2. septembra 2016

El Retiro Park


 Ahojte !

Pokračujeme ďalším dielom o Madride :)
Len čo sme prišli z Iscaru na madridské letisko, trebalo sa nám nejako dostať na hotel, no nevedeli sme presne,kde to je a ako sa tam dostaneme, keďže mobilné dáta nám sú prd platné v zahraničí :D Nakoniec sme sa rozhodli dostať sa tam Uber-om. Je to niečo podobné ako taxík, ale tie autá sú omnoho novšie, môžte si z neho zobrať toľko fľašiek vody, koľko potrebujete :) Ako bonus považujem to, že viete, že vás neoberie o peniaze, lebo navigáciu má zapnutú a vy si môžte cestu sledovať. A ešte k tomu vás to vyjde lacnejšie ako taxík. Veľmi dobrá vecička :)

Na hoteli sme boli ubytovaní siedmi, cena nás vyšla 16 eur na osobu počas jednej noci, čo je veľmi lacné, keď si porovnám predchádzajúci smiešny hostel za 11eur, ale to sa nedá porovnať !Tamto bolo len také, na prespatie, no toto,ach, tu by bola radosť žiť. Veľké priestory, klíma, 2 kúpelne so sprchami, 2 veľké spálne, kuchynka, jedná veľká spoločenská miestnosť, sprcha s tryskami, ach :) Veď pozrite :)






Keďže sme prišli do Madridu poobede a mali sme za sebou 160 km busom, usúdili sme teda, že tento deň strávime iba oddychom v parku, v ktorom som už ja s kamarátkou týždeň predtým bola, ale vôbec nám to nevadilo :) Keďže ten park je väčší ako nejaká priemerná slovenská dedina, stále je tam čo objavovať. Aj keď vtedy jediné, čo sme si priali, bolo vyvaliť sa do trávy a existovať... :) 


































Tu za rohom sme bývali :)

Majte pekný zvyšok dňa ! :)

Vaša A.

Žiadne komentáre: