Celkový počet zobrazení stránky

piatok 7. júla 2017

Weekend in Mazarrón


Ahojte drahí !

Ako som Vám sľúbila v minulom článku tú sú fotky z víkendu s Juanovou rodinou z pobytu pri pláži.
Večer sme strávili s Juanovou sestrou a jej priateľom pri Mojite s výhľadom na nočné more :)
Pre mňa to bol zážitok, pre nich možno stereotypný večer, ale vládla super nálada :)

Keď sme tam došli, vyzeralo to tak všelijako, búrka sa hlásila, no nedošla. Po sýtom obede siesta, film, večera, mojito a na druhý deň sa už dalo ísť aj do mora, tak sme si tam zahrali aspoň niečo ako tenis, haha :D Tenis či prechádzanie pri pláži, to všetko bolo, len do toho mora sme sa akosi neopovážili, keďže deň predtým sa moc nenahrialo. 
V nedeľu ma vzal opäť na stanicu, aby som mohla ísť do Orihuely, kde ma už čakala partia dievčat zo Slovenska, aby sme mohli spolu v pondelok začať praxovať :)

Toľko z môjho týždňa, čoskoro sa Vám opäť ozvem :)

Držte sa !

Vaša A. ♥

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi friends !

How I wrote you the list time, I will show you photos from weekend in this post. I was with Juan´s family  for 3 days. At evening I went with Juan, his sister and her boyfriends to drink a Mojito.
 I saw a beach at night and It was amazing for me, I know that for them maybe not so much cause they saw it a lot of times, but It was really beautiful and our mood was so good :)

When we arrived there, the weather was not so good, storm was coming, but nothing happened on the end.
After a big lunch we had a siesta, we watched a film, we had a good dinner and on the other day it was possoble to go to the beach finally.
 We played something like a tennis, we walked on the beach, but we didn´t swim cause the sea was really cold.

He went with me to the train station in Sunday, cause I had to go to Orihuela again where 4 slovak girls were waiting me there. We prepared for Monday cause professors in the University had a work for us :)

It was a good week, I hope u enjoyed it too :)

Have a nice day !

Your A. ♥
 










Žiadne komentáre: