Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 5. februára 2017

Motivation


Ahojte! 


Moje ráno bolo náučné. Zväčša sú to večery, ale tentokrát to bolo ráno. Veď treba pochopiť význam slovíčka samovzdelávanie aj na vlastnej koži, všakže?  Áno, občas to robím. Občas by to mal robiť každý z nás. Nemyslím tým minútový článok na Fb, kde nás zaujal názov. Sadnúť si nad niečím možno na 1-3 hod a povzdelávať sa. Či už v odbore, ktorý študujete. Alebo v práci, ktorej sa venujete. Alebo len tak zapnúť appku na mobile a učiť sa nejaký jazyk. Ktorý si sa možno učil na strednej, no vieš povedať iba základy. Alebo jazyk, ktorý absolútne neovládaš. Alebo hocičo iné. A uvidíš, že ak tomu venuješ každý deň po 3 hodinky, budeš za rok niekde úplne inde. Môžeš tomu venovať aj iba hodinku denne, ale budeš 3krát pomalší. Všetko,čo je potrebné, je tvoja cieľavedomosť. 

Tak buď na seba prísny a zaručujem ti tvoj úspech.

Dnes takto.
Motivačne.

Majte pekný deň a držte sa svojich pravidiel :)

Vaša motivačná  A. 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello everyone !

I started my morning with self-study. I do it in the evening obviously, but for this time it was morning. After all it is necessary to understand the importance of self-study for yourself, isn´t it? Yes, sometimes I do it. Sometimes, all it will do. I don´t mean - one minute article on FB, where you click only because of title. You should do self-study for 1-3 hours every day. You can study about things in your school programme or at your job. Or just turn on mobile app and learn the language. Language which you studied in the high school, but you know  only the basics. Or the language you don´t speak at all. Or whatever. And you'll see if you will spend 3 hours for self-study every day , you will be on the better place after 1 year. You can spend only 1 hour for day, but you will be 3 times slower. Everything what you need is your purposefulness.

So be strict with yourself and I guarantee success for you.

This way for today.
Motivation.

Have a nice day and comply your rules :)

Your motivational A.






Žiadne komentáre: